© 2017. Enprove. All Rights Reserved.

Uw energiebudget voor 2019

Welke energie-investeringen plant u in 2019? Voorzie tijdig uw budget om zo snel mogelijk de voordelen van uw investeringen te kunnen benutten!

Bent u van plan uw energiebeheer te verfijnen? Wil u graag aan energiemonitoring doen of uw huidige energiemonitoring uitbreiden? Voor EBO-bedrijven: staat er in uw actieplan voor de 2e ronde EBO dat u extra metingen, tijdelijke of permanente, zal plaatsen? Dan is het waarschijnlijk niet altijd eenvoudig om de kosten hiervan goed in te schatten.

Enprove helpt u graag verder met de inschatting voor het benodigde budget. We bekijken samen met u welke metingen u wil installeren en geven indicatieve prijzen voor de verschillende meters. Afhankelijk van uw situatie dient u ook rekening te houden met de kosten voor de programmatie en installatie van de meters en loggers, welke zeer situatie specifiek zijn. Indien u op zoek bent naar een online energiemonitoringsysteem om uw nieuwe metingen op te volgen, voorzien we ook hiervoor een kostinschatting. Op die manier weet u op voorhand hoeveel uw metingen zullen kosten en kan u tijdig het benodigde budget voorzien.

Enkele voorbeelden:

 • Basispakket energiemonitoring: Online opvolging van het verbruik van de hoofdtellers elektriciteit en gas op onze energiemonitoringsoftware:
  • Jaar 1: €2100 (opstart en software)
  • Vanaf jaar 2: €1400/jaar (software)
 • Startpakket energiemonitoring: Online opvolging van de hoofdtellers elektriciteit en gas, en opvolgen van subtellers (5 elektriciteitstellers) op onze energiemonitoringsoftware:
  • Startkost hardware (incl. de subtellers en logger), programmatie en installatie: €4600
  • Jaarlijkse kost: €1980 /jaar
 • Detailpakket specifieke installatie, bv. persluchtinstallatie: Online opvolging van het rendement van uw persluchtcompressor op onze energiemonitoringsoftware (o.b.v. metingen van het elektriciteitsverbruik en van het geproduceerde debiet perslucht). Pakket voor 1 jaar opvolging van uw persluchtinstallatie, incl. hardware, programmatie en installatie, incl. benchmarkrapport en individuele aanbevelingen: €8990 (na 1 jaar: jaarlijkse kost voor de energiemonitoringsoftware van €1780 /jaar) (nuttig voor compressoren > 75 kW).
  Teken nog in voor het einde van het jaar aan een gereduceerde prijs van €6990!

 

De terugverdientijd van energiemonitoringprojecten ligt tussen de 1 en de 5 jaar. Contacteer ons dus snel voor een vrijblijvende kostinschatting van uw energiemonitoringproject zodat u tijdig uw budget kan voorzien!

 

 

 

 LOGIN