© 2017. Enprove. All Rights Reserved.

Ontbijtsessies netwerk energiemanagers

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontbijtsessies netwerk energiemanagers

januari 29, 2020 @ 10:01 am

€900

Op vraag van een aantal van onze klanten en na de succesvolle Enprove ontbijtsessies in 2018 en 2019, zetten we het Enprove energienetwerk verder en organiseren we in 2020 drie netwerk ontbijtsessies.

Het doel van deze sessies is het samenbrengen van energieprofessionals om bij te leren en om ervaringen uit te wisselen rond verschillende energie gerelateerde thema’s.

De agenda van de sessies wordt vastgelegd in overleg met de deelnemers. Enprove modereert het gesprek en geeft praktisch en concreet advies over de onderwerpen die behandeld worden.

Een greep uit de mogelijke onderwerpen:

  • opvolging EBO2 (status, informatie VBBV, welke maatregelen,..)
  • energiebesparende maatregelen
  • metingen (welke metingen, analyse van meetgegevens, KPI’s,..)
  • energiebeheer (Bijlage 9, ISO 50001, ..)
  • sensibilisering medewerkers

Een eerste sessie gaat door in februari, een tweede in mei of juni (data nog te bepalen). De laatste sessie van de reeks wordt voorzien na de zomervakantie (september of oktober). Er worden 2 reeksen voorzien: in Sint-Martens-Latem (kantoren Enprove) en in Antwerpen (locatie te bepalen), waarbij minstens 1 sessie per jaar bij een van de deelnemende bedrijven doorgaat. De sessies gaan telkens door van 8h30 tot 10h30 en er wordt ontbijt voorzien.

Associated Weavers, Fromunion, Refresco, ON Semi, Barry Callebaut, Fuji Oil en Lawter schreven zich alvast in voor 2020.

Gegevens

Datum:
januari 29, 2020
Tijd:
10:01 am
Kosten:
€900
Evenement Categorie:

Organisator

Enprove