Ambitieus bedrijf zoekt innovatieve input (m/v)

Ambitieus bedrijf zoekt innovatieve input (m/v)

Sinds de oprichting van Enprove waren we ons erg bewust van het feit dat we ons moeten kunnen onderscheiden als jong bedrijf. De manier die ons het meest op het lijf geschreven is, is door innovatie.

Momenteel zitten we midden in een innovatieproject dat wordt gesteund door IWT/Vlaio. Met dit project willen we een stap verder gaan in de detectie van energieverliezen op installaties. Tot nu toe kan onze software een melding geven van een abnormaal verbruik, maar onze ambitie is dat de software ook zo precies mogelijk de oorzaak kan aangeven (bvb: er is een energieverlies…. door een defect expansieventiel).

Een slim systeem vraagt ook om een slimme en toegankelijke interface, die de juiste info op een bevattelijke manier kan tonen aan de gebruiker. Daarom zijn we op zoek naar energiemanagers die een half uurtje willen vrijmaken om ons input te geven over hun verwachtingen rond een energie management software.

Heb je interesse of wil je op de hoogte blijven? Dan lichten wij persoonlijk ons initiatief in detail toe.Contacteer ons voor meer info via info@enprove.be

Omdat tijd kostbaar is, bieden we je 20% korting op één van onze opleidingssessies om mee te werken aan het onderzoek.