Title Image

Energie Monitoring & Analyse

We have a dedicated website on the Enelyzer: please visit www.enelyzer.com.

Gebruiksvriendelijke monitoring

Maatwerk

Data interpretative

Dashboards op maat

Betere inzichten

Geld besparen

ENPROVE ENERGY INSIGHTS

Boost uw energie-efficiëntie met slimme alarmen

 

Met onze Enelyzer software kunnen we uw bedrijf helpen om geld te besparen via geautomatiseerde en vroege detectie van energieverliezen. Onze permanente monitoring verzamelt belangrijke energiedata om uw energieverbruik beter te begrijpen. Maar we doen meer dan dat. Met de Enelyzer kunt u ook uw energieverbruiken voorspellen en op die manier pro-actieve acties uitvoeren en op het juiste moment ingrijpen.

 

Continue Monitoring & Visualisatie

Onze Enelyzer software helpt u inzichten te verkrijgen in uw energieverbruik. Het systeem ontvangt data van verschillende meetpunten en biedt een overzicht via een gebruiksvriendelijke web-tool. Op maat gemaakte dashboards zorgen ervoor dat het energiebeheer eenvoudiger wordt en u intelligente beslissingen en acties kunt nemen. Afhankelijk van uw noden en doelstellingen, kan u de dashboards selecteren met de energiedrivers van uw keuze. Wij kunnen u ook adviseren over de best te plaatsen meters.

 

Geavanceerde energiedata-analyse

Vaak is het louter visualiseren van energiedata onvoldoende. Het energieverbruik wordt namelijk door meerdere parameters beïnvloed. Door die parameters in kaart te brengen, krijgt u zicht op de werkelijke situatie en kan uw bedrijf op het juiste moment ingrijpen. Met de Enalyzer’s geavanceerde data-analyse heeft u continu zicht op de performantie van uw installaties of gebouwen.

Aan de hand van statistische modellering van sleutelparameters en historische verbruiken maakt de Enelyzer voorspellingen van het energieverbruik. Als uw werkelijk energieverbruik afwijkt van de voorspelde waarde zal u hiervan op de hoogte gebracht worden. Op die manier kan u onmiddellijk ingrijpen in plaats van te wachten tot het volgende onderhoudsmoment. Met de Enelyzer kan u tot 25% besparen op uw energiefactuur.

 

Gebruik de Enelyzer geavanceerde data-analyse en verbeter uw bottom line. Wilt u de software testen? Laat het ons weten!

This is custom heading element