Changemakers 2024_winners

Changemakers! Bedankt voor jullie stem & steun!

In december 2023 kregen we een unieke kans van De Tijd – L’Echo om erkend te worden als Changemakers van het jaar.
Zonder aarzelen namen we direct actie en dienden begin januari ons goedgevuld dossier in, vol enthousiasme voor deze erkenning.

 

Met ingehouden adem wachtten we af, en op 6 februari ontvingen we het verlossende bericht: we zijn geselecteerd als een van de 30 Belgische bedrijven die de jury verwacht dat ze een verschil zullen maken in een duurzame en groenere economie tegen 2030

Op dinsdag 12 maart was het dan zo ver, de allereerste uitreiking van de Changemakers Awards & wij waren alvast van de partij! 
Het was een heel inspirerende avond waarbij duurzaamheid het centrale thema was. 

Uiteindeljik met wat tromgeroffel was het dan even spannend afwachten om te vernemen of wij ons als de Changemakers mochten bekronen.  Jammer genoeg hebben we geen award in de wacht kunnen slepen, maar voelen ons alsnog een winnaar.

 

Bedankt De Tijd, L’Echo & BNP Paribas Fortis voor deze unieke kans en om Enelyzer alsnog een podium te bieden. We zijn alvast enorm trots dat we geselecteerd werden als 1 van de 30 genomineerden uit een totaal van 250 inzendingen!

 

Uiteraard een big shout out naar het AM-team voor de Emerging Companies Award en de top-winnaar van de avond, Biobest, die maar liefst 2 awards in de wacht mocht slepen (Audience & Established Companies Award)!

 

Jouw steun was hierbij uiteraard van onschatbare waarde! Bedankt aan iedereen die hun stem op ons uitgebracht heeft voor de publieksprijs.

Deze deelname was voor ons een mooie erkenning en gaf ons een enorme boost. Wij kijken er alvast naar uit om ons verder in te zetten op onze visie: onze klanten begeleiden naar een cumulatieve reductie van 1 Gigaton CO2e tegen 2050!

 

Lees hier onze bijdrage.

PS: Als je nog geen DeTijd / L’Echo account hebt, no worries. Je kan een gratis 30-dagen free-trial aangaan 😉