Weet jij hoe efficiënt jouw persluchtinstallatie is?

Weet jij hoe efficiënt jouw persluchtinstallatie is? Ken jij de kost per m³ lucht van je perslucht compressoren? En zit je met die kost nu bij de besten of de slechtsten van de klas? Zoek het uit samen met Enprove tijdens onze perslucht benchmarking.

Vergelijk jouw machines met deze van bedrijven uit jouw sector, en ontdek hoeveel je concreet kan besparen! Samen met ons gespecialiseerd team bekijken we jouw luchtcompressor in detail en via een tijdelijke meetcampagne komen we alles te weten over de efficiëntie en effectiviteit van deze installatie(s).

In het kort:
Compressoren vanaf 50 KW worden voorzien van de nodige meters om de belangrijkste KPI’s op te volgen, en dat in zo veel mogelijk bedrijven tegelijkertijd. Op die manier kunnen we eenvoudig alle installaties met elkaar vergelijken en bekomen we heel wat nuttige inzichten. Elke deelnemer ontvangt een persoonlijk rapport over de prestaties van zijn compressor, de mogelijke maatregelen en hoeveel die concreet zullen opbrengen, maar ook met hoe duur de compressor is in vergelijking met gelijkaardige toestellen.
Nadien nodigen we je uit op onze Perslucht Benchmarking Day, waar we de resultaten bespreken een aantal specialisten aan bod laten komen.

Het volledige project omvat:

  • Installatie en aansluiting van de nodige meters en logger (debiet, temperatuur, druk). Deze worden uw eigendom.
  • Een jaar toegang tot de Enelyzer software met real time data, dashboards, rapporten en alarmen. Wij zetten alles voor u klaar.
  • Opleiding van de Enelyzer software
  • We connecteren ineens ook met Indexis zodat de hoofdmeters van elektriciteit en gas ook per kwartier raadpleegbaar zijn.
  • Rapport met conclusies en aanbevelingen, op maat
  • “Score” van de installatie, in vergelijking met gelijkaardige compressoren
  • De Perslucht Benchmarking day

Geïnteresseerd? Schrijf je in via info@enprove.be voor één van onze gratis perslucht ontbijt-infosessies:

  • Donderdag 22 juni van 9u tot 11u in Sint-Martens-Latem: kantoor Enprove, Xavier De Cocklaan 70/7, 9831 Deurle
  • Donderdag 29 juni van 9u tot 11u de kantoren van Phoenix Contact in Zaventem: Minervastraat 10-12, 1930 Zaventem

Extra kortingen:
Doordat we hardware en services in groep aanbieden, hebben onze leveranciers ook een inspanning gedaan en kunnen we de kosten nog meer drukken. Mits een kleine meerkost kunnen nu meerdere compressoren, of ook andere installaties op het monitoring systeem aangesloten worden. Staat alle data reeds klaar? Dan kan je deelnemen aan een sterk gereduceerde prijs. Overtuig je een collega energie-specialist om mee te komen en in te schrijven op de perslucht benchmarking, dan krijgen jullie beiden 5% korting bij intekening.

Andere opleidingen,:
Daarnaast organiseren we nog een aantal andere infosessies waarin je alles te weten komt over de nieuwe energiemaatregelen voor EBO bedrijven en een introductie tot energiemanagement volgens ISO 500001. Inschrijven of meer info hierover kan met een mailtje naar info@enprove.be

Tags: